2014-01-30 17:08:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ön kötelességtudó típus

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mogorva hangulatban találja önt a mai reggel. Jól teszi, ha már a reggeli mosakodásnál gyakorolja a mosolyt. Így van esélye, hogy valamennyire mégiscsak visszacsalogassa a jókedvet magához. Meglepő módon az erőltetett mosolygás visszafelé is hat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Állandóan fáradtnak, kimerültnek érzi magát. Nem is csoda: az a hajszolás, amit magával művel, már túlmegy minden mértéken. Ha még fizikailag is legyengül, annak könnyen betegség lehet a vége. Vértezze magát vitaminokkal, meleg sálakkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Csendes, nyugodt napra számíthat, alighanem régen volt már ilyen az életében. Kivételesen a munkahelyén is békén hagyják. Így van alkalma végre azzal is foglalkozni, ami többet is jelent önnek puszta munkánál. A hivatása hívja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagyon jó a csillagok állása, egyszerre többfelé is nyílhatnak új utak, lehetőségek az ön számára. A baj csak az, hogyha mindent akar egyszerre, akkor szétszórttá, kapkodóvá válhat. Helyezze előtérbe a legjobb lehetőséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Izzó, rámenősen vehemens lehet ezekben a napokban. Sajnos nem mindenki viseli el, ha ilyen módon viselkedik. De aki még így is kitart ön mellett, azt becsülje meg nagyon! Abból a kapcsolatból még lehet valami!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma megperzselheti a szerelem tüze. Még azok is úgy érezhetik, hogy nem férnek a bőrükbe, akik régi, megállapodott és biztonságos kapcsolatban élnek. Pedig jobb, ha befér. Rövid ez a korai tavasz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy régi ismerőssel való találkozást jeleznek mára a csillagok. Lehet, hogy ez a találka csak a modern Internetes világ egyik virtuális eszközén keresztül zajlik. Ha mégsem, akkor ne feledje el egy pohár italra meghívni az illetőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Van oka az örömre, mert végre látja már a nehézségei végét. Eddig talán úgy érezte, hogy gátlások megfojtják, s csupán akadályozzák önt. Most be kell látnia, hogy volt értelme a várakozásnak. Az idő még csak most kezd önben megérlelni valamit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Fontos az őszinteség a párkapcsolatban, de az is, hogy ha már feltárulkozik, akkor legyen kedves is. És hát valóban létezik a kegyes hazugság fogalma is. Nem érdemes minden vizet felkavarni. Van, ami jobb, ha homályban marad.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön kötelességtudó típus, mégis az utolsó munkanapjára hagyta rengeteg teendőjét. Ha ez így van, akkor ne várjon a jövő hétig! Inkább ma maradjon benn egy kicsit hosszabban. Rossz szemmel nézné a főnöke, ha nem így tenne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy örömét mindenképpen meg szeretné osztani valakivel. Azért gondolja meg jól, kinek dicsekszik. Vannak ugyanis irigykedők a környezetében. Még olyan is, akiről talán nem is gondolná, hogy az. Természetesen ne a társára gondoljon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy régóta tervezett beszélgetésre keríthet ma sort. Ugyan nem úgy zajlik minden, mint ahogy azt eredetileg eltervezte, de még így is nagyon szerencsés végkifejletre számíthat. Egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb lesz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: